Nieuws

Het doel van deze crowdfunding is om geld bij elkaar te verzamelen om professionele geluidsopnames te laten maken, zodat we deze bij acquisitie kunnen inzetten. Concerten komen niet aangewaaid. Wij willen onszelf beter kunnen profileren. Om het maken van deze opnames en de aanschaf van een goede geluidsbox mogelijk te maken hopen we dit met financiële hulp te realiseren.

 

De Kick-off van de Crowdfunding-actie was op 30 juni tijdens ons MuSo-Maestro concert. Voorzitter Anita Robbemont heeft het plan gepresenteerd aan de hand van het orkestoverzicht. Elke stoel in het orkest kan gesponsord worden voor €40,00. Een positieve start is meteen op die middag gemaakt, want 13 stoelen hebben een sponsor. Wij streven er natuurlijk naar dat elke muzikant en de dirigent trots kunnen zijn op een eigen sponsorplaats.

 

Van bedrijven die Musical Souvenir steunen, plaatsen we indien gewenst het logo op onze website.

Sponsors kunnen zich aanmelden bij Secretaris Martine van der Leij via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op onderstaande overzicht kunt u zien welke stoelen nog beschikbaar zijn:

Zaterdag 18 augustus 2018,

 

Een deel van het orkest heeft deze avond na de eerste repetitie tegen elkaar gestreden in de escaperoom van de SS Rotterdam.

Er zaten slechts 19 seconden tussen de twee groepen!

 

Sfeervol Bevrijdingsconcert Oblivion was druk bezocht

 

Zaterdagavond 5 mei stond de RK Paulus’ Bekeringkerk aan de Merellaan in het teken van ons Bevrijdingsconcert. Het thema was dit jaar ‘Oblivion’, wat ‘Vergetelheid’ betekent. Het muziekprogramma was samengesteld vanuit de gedachte aan mensen in allerlei verschillende leeftijden en bevolkingsgroepen, die niet in het oog springen wanneer er sprake is van oorlog, maar veelal onopgemerkt te lijden hebben. Het was een mooi en sfeervol concert met o.a. film- en musicalmuziek van Dances with Wolves, Forrest Gump, Darkmoor, The Rock, Evita en met als hoogtepunt aansluitend op het thema een prachtig arrangement van Oblivion met soliste Anita Robbemont op sopraansax. Complimenten ook voor de verschillende solisten in ons orkest. We hebben o.l.v. onze dirigent Jim Roodnat muzikale zeggingskracht getoond en de intonatie in kwetsbare passages was mooi, wat resulteerde in verschillende “kippenvelmomentjes”

 

De kerk was prachtig en in stijl versierd, de zaal was vol, de sfeer was goed, de logistiek en de catering waren perfect georganiseerd, het programma met het thema 'Oblivion' sprak de mensen aan, voordracht van 2 mooie gedichten, het Wilhelmus samen met het imposante orgel, Jim die de presentatie deed en de achterliggende gedachten van de muziekkeuze zo mooi kon verwoorden. We zijn er trots op dat de burgemeester er weer bij was en het concert geopend heeft.

 

Het Bevrijdingsconcert is mogelijk gemaakt dankzij de Gemeente Capelle aan den IJssel en de inzet en betrokkenheid van zoveel vrijwilligers. Hulde aan de organisatie en aan alle lieve mensen die zich belangeloos hebben ingezet. Wij zijn jullie dankbaar!

 

Wat een prachtige avond was het. Alles klopte.

Kijk op de fotopagina voor de foto’s

 

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com