Musical Souvenir en Stichting Pallieter slaan samen met Stichting Ukkepuk-concerten op zaterdag 9 oktober de handen ineen door twee unieke concerten te gaan verzorgen in het Comenius College aan de Lijstersingel 18 in Capelle aan den IJssel. Ook clown Pidoe is aanwezig.
Deze concerten zijn bedoeld om jonge kinderen en hun ouders te laten genieten van muziek met kwaliteit die goed wordt uitgevoerd voor jonge kinderen en worden speciaal samen gesteld voor gezinnen met zieke kinderen en /of kinderen met een handicap. Deze muziek-educatieve concerten zijn zowel artistiek als wetenschappelijk onderbouwd. Het uitgangspunt is het bieden van de mogelijkheid om samen met papa en mama een concert te bezoeken dat helemaal afgestemd is op de interesses van het jonge kind. De kinderen mogen kijken, luisteren maar zijn ook vrij om te bewegen, mee te klappen, tikken of zingen.
Na afloop krijgen de kinderen de tijd om contact te maken met de muzikanten en clown Pidoe. Ook kunnen instrumenten bekeken worden en uitgeprobeerd worden onder begeleiding van de muzikanten. Tijdens deze Meet & Greet is er voor iedereen een drankje en iets lekkers. Voor iedere deelnemer hebben wij ook nog een verrassing in petto.
 
Dit initiatief is mogelijk met dank aan het Denk en Doe Mee! Fonds van de Gemeente Capelle aan den IJssel
 
JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com