Zaterdagavond 11 december om 20.00 uur is ons eigen Kerstconcert in BeneVia aan de Spirea 7 in Dordrecht. 

Tijdens The Christmas Journey nemen Marcel Woudsma en Margreet Osinga ons mee op een magische Kerstreis.  

 

Entreekaarten voor het concert kosten €12,50 (inclusief pauzedrankje) en zijn te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Tijdens het concert maken we met elkaar een muzikale reis met de trein, net zoals de jongen in de film Polar Express. We beginnen de reis in stilte. Een moment van bezinning met in de verte het geluid van de kerstklokken. We staan stil bij alle mooie momenten van gezelligheid en plezier, maar ook bij de momenten van eenzaamheid en gemis. We gaan op zoek naar de dingen waar we dankbaar voor kunnen en mogen zijn. Aan het eind van de reis, uitkijkend naar een nieuw jaar, nemen de reisleiders ons mee in een feestelijke afsluiting. 

Wie zijn onze reisleiders?

Margreet Osinga studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Academie voor musicaltheater. Na haar studie volgde ze een andere droom en werd juf. Als regisseur bij Musicalgezelschap Otis (sinds 2018) combineert Margreet beide studies. Ze regisseerde diverse amateurproducties en gaf verschillende workshops.  

Marcel Woudsma startte in 2012 zijn eigen productiemaatschappij Dreamtime Events voor het ontwikkelen van theaterproducties op locatie en specialiseerde zich o.a. in het ombouwen van kerken en sporthallen tot theater om daar eigen en bestaande voorstelling uit te voeren. Naast producent binnen het amateurtheater is Marcel vanaf 2013 ook als zanger/acteur actief bij Musicalgezelschap Otis uit Leiden. De perfecte combinatie om zowel voor als achter de schermen actief te kunnen zijn. 

 

 

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com