Op zaterdagavond 24 november 2018 ontmoeten Musical Souvenir en het Rotterdams Studentenorkest elkaar in de Open Hofkerk aan de Hesseplaats 441 in Rotterdam-Ommoord. Dit bijzondere concert heeft de titel 'Erop uit!' en begint om 20.00 uur. Wij nemen u mee op een muzikale reis, waarbij een aantal stukken gespeeld zullen worden, die te maken hebben met erop uittrekken. Lord of the Rings gaat over een trektocht, er wordt een mars gespeeld en Beethovens muziek is erg op de natuur gericht. Daarnaast trekken wij er zelf ook op uit, door stukken te spelen die buiten ons normale repertoire vallen. 

Het Rotterdams Studentenorkest is een symfonieorkest in groot romantische bezetting met een hechte groep enthousiaste en muzikale (internationale) studenten uit Rotterdam en omstreken. Gezelligheid, ambitie en talent vormen de basis. Het orkest staat onder leiding van dirigent Coen Huisman.

Entreekaarten voor het concert kosten €15,00 en zijn te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com