Musical Souvenir in Broadwayspektakel op het SS Rotterdam

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op zondagmiddag 9 oktober genoten ruim 300 bezoekers in het sfeervolle Theater van het SS Rotterdam van het Broadway on Board concert door orkest Musical Souvenir. Pauline Oskam, echtgenote van de burgemeester van Capelle aan den IJssel is Beschermvrouw geworden.

Na ontvangst in de prachtige Queen’s Lounge nam het bekende orkest uit Capelle aan den IJssel de gasten in het theater mee op een muzikale tour heen en weer van New York naar Rotterdam. Het thema Broadway on Board paste uitstekend bij de locatie. Het SS Rotterdam heeft immers die reis naar New York veelvuldig gemaakt. Frank Sinatra himself heeft op hetzelfde podium gestaan als Musical Souvenir zondagmiddag. De opening met “NYC: Here’s To The Big Apple” legde meteen de link.

Musical Souvenir staat bekend om het vertolken van muziek uit bekende films en musicals onder leiding van dirigent Jim Roodnat. Na de opening speelde het orkest een keur van bekende Broadwaymuziek, als “Broadway Tonight”, “Chicago”, “The Phantom of the Opera”, “West Side Story” met als uitstekende keuze “The Producers” tot slot. Na dankwoord en bloemen kwam heel toepasselijk de toegift: “Theme from New York, New York.

Musical Souvenir heeft wederom laten zien een kwalitatief hoogstaand orkest
te zijn met een veelzijdig repertoire en professionele uitstraling. Opvallend
was het hechte ensemblespel van de verschillende secties en de intonatie in
kwetsbare passages. Complimenten voor de verschillende solisten in het orkest. De musici toonden muzikale zeggingskracht en speelplezier.

Beschermvrouw

Musical Souvenir heeft tijdens het concert haar beschermvrouw
geïntroduceerd. Pauline Oskam, echtgenote van de burgemeester van Capelle aan den IJssel is voorgesteld aan het publiek.

Bezoekers en orkest kunnen tevreden terugkijken op een zeer geslaagde middag!

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com