Op zaterdagmiddag 19 december 2015 organiseert WOP Schollevaar in nauwe samenwerking met de Ontmoetingskerk een sfeervol Kerstconcert met Musical Souvenir. Samen met soliste Natalie Merfort  laten we de bezoekers genieten van een programma met klassieke- en meer moderne kerstliedjes. 

Het muzikale optreden vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Zevensprong 7 in wijk Schollevaar van 15.00- ca. 17.00 uur.  De inloop is vanaf 14.30 uur met een kopje koffie of thee. Na afloop wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en ontvangen de gasten een klein Kerstgeschenkje, verzorgd door de Wereldwinkel.

  

Stichting Pallieter

De opbrengst van het Kerstconcert is bestemd voor de Stichting Pallieter in Capelle aan den IJssel. Stichting Pallieter maakt zich sterk voor de palliatieve verzorging en verzachting van ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke en gehandicapte kinderen. Deze geweldige organisatie heeft als uitgangspunt dat iedere euro, iedere donatie (in geld of natura) direct ten goede moet komen aan de kinderen. Pallieter is door deze werkwijze vanaf dag 1 een krachtinspanning geweest van meerdere partijen: talrijke vrijwilligers, gemeenten, winkeliers, kerken, collectanten, (grafisch) ontwerpers, artiesten, kunstenaars en sporters. Allemaal mensen die iets bij wilden dragen aan het doel: “De zorg voor zieke kinderen”. 

Pallieterburght is een uniek kinderhospice in Capelle aan den IJssel. Het is de eerste instelling die rechtstreeks samenwerkt met een academisch ziekenhuis. Er staan zes 24-uurs bedden die onder medische en verpleegkundige verantwoordelijkheid vallen van het Erasmus MC-Sophia. Op deze manier kunnen ernstig zieke kinderen even ontsnappen aan het ziekenhuis en in een lieflijke en huiselijke sfeer genieten van gezellige activiteiten en het contact met andere kinderen. In Pallieterburght kunnen kinderen gewoon weer even kind zijn en kunnen ouders op adem komen. 

Kaartverkoop

De entree bedraagt €2,50 per persoon. De doelgroep bestaat uit senioren en alleenstaanden uit de zeven Capelse wijken.

Toegangskaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer informatie: WOP Schollevaar / Stichting Pallieter

 

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com