Afdrukken

Op 6 februari was het Ukkepuk-dag in het Comenius College met tweemaal een uniek muziekconcert voor jonge kinderen en hun (groot)ouders.

 

Margré van Gestel en clown Pidoe  vierden met 70 kinderen, hun ouders, oma’s en opa’s een feestje tijdens concerten waarbij de allerkleinsten centraal stonden. Na de begroeting met Fijn dat jij er bent, hebben de kinderen geluisterd naar The Wizard of Oz, met vlinders meegedanst op de muziek van Frozen, met flesjes mee geschud samen met de slagwerkers bij Sandpaper ballet en daarna rondgereden door de zaal met stuurtjes bij Daar gaat mijn auto en Classic Cartoon Capers. Ze mochten ook tussen de orkestleden zitten. We hebben de kinderen “uitgezwaaid” met Dag Allemaal!

  

MUZIEK, DANS, SFEER, GEZELLIG, LEUK, SAMEN!

 

De kernwoorden van deze geslaagde ochtend met blije, lachende gezichten van kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's. Musical Souvenir bestaat uit ongeveer 40 muzikanten en speelt met name musical- en filmmuziek. De orkestleden hebben zaterdag ook zichtbaar genoten. Na de concerten was er een Meet & Greet waarbij de kinderen zelf verschillende instrumenten mochten proberen.   Daarbij bleek dat sommige jonge kinderen al "een beetje verliefd" zijn geworden op een bepaald instrument. Dat belooft wat voor de toekomst.

 

MEER FOTO'S